Відкрита гостьова лекція з Дмитром ПОЛІЩУКОМ на тему: "Виклики сучасного українського банку: наукова та практична складова".


21 березня 2024

21 березня 2024 року в залі Вченої Ради Центральноукраїнського національного технічного університету усі бажаючі мали нагоду відвідати ВІДКРИТУ ГОСТЬОВУ ЛЕКЦІЮ заступника Голови Правління КБ «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМб), випускника кафедри фінансів, банківської справи та страхування ЦНТУ Дмитра ПОЛІЩУКА на тему: Виклики сучасного українського банку: наукова та практична складова.

Викладачі і здобувачі вищої освіти різних рівнів почули цікаву доповідь про виклики, які стоять сьогодні перед українською банківською системою в цілому і комерційними банками зокрема та про шляхи вирішення існуючих і прогнозованих проблемних питань.  

Окреме місце спікер заходу відвів науковій спільноті і значенню наукових розробок в сфері фінансів і аудиту, обліку і аналізу великих обсягів даних у практичній діяльності банкірів.

Сесія запитань-відповідей пройшла жваво, позитивно, продуктивно і корисно.

На завершення заходу організатори провели ВІКТОРИНУ, під час якої в ігровій формі познайомили присутніх з історією і діяльністю Першого Українського Міжнародного Банку та вручили пам’ятні подарунки найактивнішим учасникам.

Ми щиро вдячні ініціаторам, організаторам та ВСІМ, хто долучився до заходу, який проходив в рамках ВСЕСВІТНЬОГО ТИЖНЯ ГРОШЕЙ 2024 і продовжуємо впевнено рухатись в напрямку розвитку науки, урахування практичних досягнень, підвищення якості освітніх програм і професійної підготовки здобувачів вищої освіти.     

Навчаємось і працюємо з вірою у ПЕРЕМОГУ!

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024 #пумб