Вебінар - Створення підприємства місцевих послуг та регіональна економіка


20 березня 2024

В рамках ОК "Менеджмент" здобувачі груп ФС-22 та ФС-23мб прийняли участь у міжнародному вебінарі на тему: "Створення підприємства місцевих послуг та регіональна економіка". 
Спікер вебінару - Ніколя МУРЖОН (м. Ліон, Франція), французький економіст, власник бренду «Le Lyonnais Monts et Coteaux», доцент французького Університету Люм'єрів Ліон II - поділився досвідом розвитку регіональної економіки на прикладі Ліонського регіону. 
Цього разу у фокусі уваги було створення підприємств місцевих послуг та перспективи розвитку економіки «короткими циклами» всередині кожного регіону, що в сучасних умовах господарювання стає одним з перспективних напрямків розвитку окремих регіонів України. 
Ніколя Муржон розповів про функції менеджменту, їх практичну реалізацію при створенні регіонального підприємства. Лектором було представлено актуальні кейси щодо виробничої діяльності, особливості налагодження співпраці з місцевими споживачами.  
В рамках представленої тематики вебінару здобувачі отримали можливість закріпити та підвищити рівень своїх спеціальних (фахових) компетентностей та планових результатів навчання, передбачених вивченням ОК "Менеджмент" в рамках своєї освітньо-професійної програми.
Даний вебінар було проведено в підтримку заходів Французької весни в України згідно договору про співпрацю з Федерацією обмінів Франція-Україна.