Екскурсія до Ощадбанку в рамках Global Money Week у 2024 році - "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє"


20 березня 2024

 

20 березня в рамках Global Money Week 2024 здобувачі і викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування економічного факультету Центральноукраїнського національного технічного університету відвідали ФІЛІЮ-КІРОВОГРАДСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛІННЯ АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ" у місті Кропивницькому.

Організатори заходу на чолі із заступником начальника управління Тетяною Міщенко розповіли про особливості роботи сучасного відділення банку, переваги вибору в якості обслуговуючого банку саме АТ «Ощадбанк», актуальні програми покращення обслуговування клієнтів сучасного прогресивного банку.

Вся інформація, яку отримали учасники зустрічі була спрямована на розкриття офіційної теми Global Money Week у 2024 році - "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє".

Наступним пунктом програми візиту було тестування здобувачами кафедри безбар’єрності АТ «Ощадбанк» для людей з інвалідністю.

Оскільки один із здобувачів кафедри пересувається у кріслі колісному, учасники зустрічі були свідками доступності банківських послуг для такої категорії клієнтів. Тестування підтвердило, що до питання обслуговування людей з інвалідністю Ощадбанк підходить комплексно, виявляє «точки болю», які поступово усуває в процесі реалізації власної програми «Моя безбар’єрність».

Метою даної програми є поступове перетворення власної мережі відділень АТ «Ощадбанк» на безбар’єрне середовище, фокус на підвищенні якості послуг для людей з інвалідністю та ветеранів, покращення комунікаційної та сервісної складових обслуговування, внесення відповідних змін до стандартів обслуговування і брендбуку банку, приведення офіційного сайту та мобільного додатку у відповідність із останніми нормами інклюзивності.

За організацію і дозвіл на проведення корисної, цікавої та інформативної екскурсії окрема подяка Начальнику філії - Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк» Семеняці Олені Анатоліївні!

 

Навчаємось і працюємо з вірою у ПЕРЕМОГУ!